-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İbrahim Arslan, ‘Yürek biz de, oy siz de’   17.02.2019  
   Demokrat Parti Taşköprü Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı, 17 Şubat Pazar günü saat 16.00’ da Taşköprü Beldesinde açıldı.
   

  Açılışa Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Hasan Ürekli, İYİ Parti İl Sekreteri Celal Yılmaz ve birçok DP’li yönetici katıldı.

  Yoğun ilginin olduğu açılışta, Demokrat Parti Taşköprü Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan büyük bir coşku ile konuşmasını yaptı. 

 

  Demokrat Parti Taşköprü Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan Taşköprü belde sakinlerine yönelik yaptığı konuşmasında önemli mesajlar verdi, ‘’Değerli il başkanım, il yöneticilerimiz, Yalova belediye başkan adayım, Taşköprü Belde Başkanım, belde yöneticilerimiz, belediye meclis adayım, arkadaşlarım ablalarım, abilerim, kardeşlerim, Taşköprü belde açılışımıza hepiniz hoş geldiniz.

Hepinizin bildiği gibi, CHP ve İYİ Parti çatısı altında aday oldum. Hep önüme engeller koyuldu, haksızlığa uğradım, mağdur edildim. Ama bir insanda inanç, sabır, mücadele ve azim oldukça, aşamayacağı engel yoktur.

  Bugün burada hep beraber yeni bir siyasi sayfa açıyoruz, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Çalışkanlığımla, dürüstlüğümle bu şerefli göreve hazırım. Sizlerden aldığım bu güçle, belediyemize ve sizlere karşı sorumluluktan kaçmamaya kararlıyım.

  Bu görevi şahsıma layık gören Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a, İl Başkanımız Hasan Ürekli’ye, bir önceki İl Başkanımız ve Yalova Belediye Başkan Adayımız Tevfik Erbalta’ya, Belde Teşkilat Başkanımız Mustafa Çobana, teşkilat yöneticilerimize, meclis üyesi arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma, kardeşlerime, bu yolda dualarını ve desteklerini esirgemedikleri için hepinize teşekkür ediyorum.

  Her taşını tek tek bildiğim, sefayı değil, cefayı paylaşmak için, Taşköprü’ye hizmet etmek için varım.

  Taşköprü’de yaşayan güzel insanların aşına, işine sahip çıkmak için biz varım. 

  Taşköprü’de geleceği inşa etmek için varım.

  Doğduğum, büyüdüğüm, aşık olduğum ve evladı olmaktan gurur duyduğum, Taşköprü’ye inşallah belediye başkanı olarak hizmet edeceğim. Güzel bir Taşköprü beldem için çalışacağım.

  CHP’li, MHP’li, İYİ Partili, AK Partili kardeşlerim, hepinizin oylarına talibim. Herkesin belediye başkanı olacağım. Taşköprü’nün geleceğini el ele inşâ edeceğiz. Yürek bizde, oy siz de. Taşköprü’nün güzel insanları, bana ve arkadaşlarıma vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür eder, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlayıp, Allah’a emanet ediyorum’’ dedi.

  Demokrat Parti Taşköprü Seçim Koordinasyon Merkezi Açılış kurdelesi  kesiminin ardından katılımcılara ikramlar yapıldı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!