-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İl Müftülüğünden ‘Gençlik buluşması’   25.04.2019  
   İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, 21 Nisan 2019 Pazar günü saat 11.00’da Öğle Namazına müteakip Fatih Camii Salonu’nda ‘Gençlik Buluşması’ adı altında kahvaltı ve sohbet programı düzenlendi.
   

  İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 21 Nisan 2019 Pazar günü saat 11.00’da Öğle Namazına müteakip Fatih Camii Salonu’nda Yalova Üniversitesi’nde okuyan erkek öğrencilere yönelik kahvaltı ve sohbet programı düzenlendi.

  Düzenlenen kahvaltı programa İl Gençlik Koordinatörleri Mesut Ay ve Melek Özkan, İl Müftü Yardımcısı Betül Balıkçı, Çiftlikköy İlçe Vaizi Hasan Ağırbaş ve öğrenciler katıldı.  

  Program, Çiftlikköy İlçe Vaizi Hasan Ağırbaş’ın ‘İnancın kişilik oluşumuna ve ahlaki davranışlara katkısı’ konulu sohbetiyle devam etti.

  Program sonrası gazetemize açıklamada bulunan Yalova İl Gençlik Koordinatörlüğü yetkilileri, ’Müftülüğümüz gençlik koordinatörlüğünce üniversite öğrencileri ile kahvaltı ve sohbet programı düzenlendi. Fatih Camii Salonu’nda gerçekleştirilen programa İl Müftü Yardımcısı Betül Balıkçı da katılarak gençlerimize teşekkür etti.

  Müftülüğümüzce bu gibi programların devam etmesini ve gençlerimizle daha sık buluşmayı arzu ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Oğuzhan Erduran

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!