-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’ün genç sultanları Türkiye Şampiyonası’nda   25.04.2019  
   Çiftlikköy Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı, Altyapı Türkiye Şampiyonası Genç Kızlar Kategorisi Grup Karşılaşmaları için Düzce’ye hareket etti.
   

  Yalova Şampiyonu olarak 25-28 Nisan tarihlerinde Düzce’deki grup maçlarında mücadele edecek olan genç sultanlar, Özdilek AVM’de Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz eşliğinde kahvaltı yaptıktan sonra yola koyuldu.

  Çiftlikköy’ün Genç Sultanları, Düzce’de Kocaeli temsilcisi Gölcük İhsaniyespor, Sakarya Gelişimspor, Bolu İnkılap İÖO Spor Kulübü ve Düzce Belediyespor ekipleriyle mücadele edecek. Türkiye genelinde 14 grupta yapılacak karşılaşmalar sonunda gruplarında ilk sırayı alan takımlar ve en iyi 2 grup ikincisiyle birlikte toplam 16 ekip, Türkiye Şampiyonası Yarı Final Karşılaşmalarına katılmaya hak kazanacak.

  Çiftlikköy Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı Antrenörleri Mihrican Deviren ve Benan Odabaşı, hedefin gruptan ilk sırada çıkmak olduğunu ifade ederek, ekiplerinin bunu başaracak güçte olduğunu dile getirdi. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz de, altyapıdan gelen oyuncularla sağlam bir kadro oluşturduklarını belirterek, ’Genç takımımız zaten 2. Lig’de mücadele eden A Takımımızın kemik kadrosunu oluşturuyor. Gruptan ilk sırada çıkacak güçteyiz, hedefimiz bunu başararak yarı finallere kalmak’ diye konuştu. Karadeniz, voleybol şubesine her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!