-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de karne heyecanı   14.06.2019  
   2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın son gününde öğrenciler karne heyecanı yaşadılar.
   

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Murat Elgin Çiftlikköy Ruhsar Aksoy İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılıp öğrencilerin karne sevincini paylaştılar. Başkan Vekili Elgin, `Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızın başarıları ile gurur duyuyoruz. Onlar için emek veren, özverili bir şekilde çalışan değerli öğretmenlerimiz ve velilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepsine huzurlu, mutlu, keyifli tatiller diliyorum` dedi.

Elgin `Hayırlı tatiller temenni ediyorum`

               Başkan Vekili Elgin, `Yeni yetişen neslimizin Çiftlikköy’de en güzel şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri adına başta belediye başkanımız Ali Murat Silpagar olmak üzere, bizden talep edilen, müdahale edebildiğimiz her noktada, her anda tüm gerekenleri yapma gayreti içerisindeyiz. Belediyemiz okullarımızın fiziki ihtiyaçları noktasında destek verme konusunda ve çocuklarımızın çeşitli aktivitelerde de yanlarında oluyor. İstiyoruz ki öğrencilerimiz, eğitim görürken en az öğrendiği bilgiler kadar milli ve manevi değerlerimizi alsın, hayata hazır olsun, bireysel gelişimini en iyi şekilde gerçekleştirsin. Tüm öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmen ve idarecilerimiz, eğitim öğretimde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, hayırlı tatiller temenni ediyorum` diye konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!