-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Sultanlar Nova’yı kolay geçti   18.10.2019  
   Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Bursa ekibi Nova Gençlik karşısında 3-0’lık sonuçla zorlanmadan kazandı.
   

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadelede ilk sete fırtına gibi başlayan Çiftlikköy’ün sultanları 25-8’lik skorla 1-0 öne geçti. İkinci sette de etkinliğini sürdüren ev sahibi ekip, 25-16 ile maçı 2-0’a getirdi. Son sette de özellikle file önünde Burcu Geyik ve Gülsüm Kale ile etkili olan Çiftlikköy Belediyespor, bu seti de 25-16 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık skorla galip ayrılan taraf oldu. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumluları Alper Perihanoğlu ve Turgay Aydın’ın da izlediği karşılaşmada 3 puanı alan Çiftlikköy ekibi, bu sonuçla ikinci hafta sonunda grupta averajla üçüncü sırada yer aldı. 

Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Turgay Aydın, “Nova Gençlik ile sezon öncesi yaptığımız hazırlık maçlarından da galip ayrılan taraf olmuştuk. Dolayısıyla bu hafta nispeten çok zorlanmayacağımız bir mücadele olacağını tahmin ediyorduk. Rakibimiz gücü ölçüsünde iyi bir mücadele sergiledi. Ancak gruptaki diğer rakiplerle sezon sonuna kadar sıkı bir yarış içerisinde olacağız. Artık önümüzde maça odaklanacağız. Bizlere destek veren Sayın Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a teşekkür ediyoruz. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koymak adına ligde mücadelemizi ve iddiamızı istikrarlı bir şekilde devam ettirmek istiyoruz. Bu maçta da üstün gayret ortaya koyan oyuncularımızı ve değerli hocalarımız Mihrican Deviren ile Venhar Odabaşı’na teşekkür ediyorum” diye konuştu. Çiftlikköy Belediyespor, ligin üçüncü haftasında bu Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden Salihli Belediyespor deplasmanına konuk olacak. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!