-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 08 Mayıs 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  EKPSS hazırlığı için mobil uygulamaya geçildi   28.05.2020  
   Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) hazırlanan özel eğitim öğrenci ve mezunlarına destek amacıyla mobil uygulama geliştirildi.
   

Çiftlikköy Milli Eğitim Müdürlüğü, “Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, özel eğitim öğrenci ve mezunlarının Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) hazırlık sürecinde destek sağlayacak bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. Ders anlatımları, soru çözümü videoları gibi EKPSS hazırlık sürecini kolaylaştırmayı hedefleyen pek çok içeriğin yanı sıra uygulama, interaktif kullanım özelliğine de sahip. Öğrenciler, çözmekte zorlandığı soruları uygulama üzerinden Milli Eğitim Bakanlığı uzmanlarına göndererek cevaplara ulaşabilecek” açıklaması yaptı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!