-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Sipagar’dan esnaflara 1000 Türk Bayrağı   27.10.2020  
   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın hediyesi olarak ilçedeki esnaflara toplam bin adet Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı.
   

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97’inci yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hazırlanan Çiftlikköy’de, Başkan Silpagar’ın talimatıyla esnaflara Türk bayrakları hediye edildi.

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından 500 Evler Mahallesi, Siteler Mahallesi, Sultaniye Mahallesi, Çiftlik Mahallesi, Sahil Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi esnaflarına toplam bin adet Türk bayrağı dağıtılırken,  esnaflar da Türk bayraklarını dükkanlarına asarak bayram kutlamalarına katıldı. Cumhuriyete ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında da cumhuriyetin kurucularını ve bu millet için kanını döken aziz şehitleri rahmet ve minnetle bir kez daha yad ettiklerini belirtti. 

Başkan Silpagar, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’inci onur yılını kutluyoruz. Bu anlamlı bayramda Cumhuriyetimizin kazanımlarına hep birlikte, her zamankinden daha çok ve içtenlikle sahip çıkıyoruz. Milletçe el birliği ve gönül birliği içerisinde birbirimizle kenetlenerek ülkemizin aydınlık geleceğini hep birlikte inşa ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir sevinç ve gururla kutluyor, milletçe bu heyecanı paylaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, bu vatan için kanlarını bu toprağa dökmüş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.  

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!