-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  29 Ekim Coşkuyla kutlanıyor   28.10.2020  
   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çiftlikköy 23 Nisan Meydanı’nda düzenlenen törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.
   

Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Yalova Hava Meydan Komutanı Hava Pilot Albay Okan Uygun’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmalarının ardından İstiklal Marşı eşliğinde bayrağımız göndere çekildi.

Sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen törende, mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcileri ile şehit ve gazi aileleri temsilcilerinden oluşan sınırlı sayıda katılımcı yer aldı.

Başkan Silpagar; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız dolayısıyla ilçemizin 23 Nisan Meydanı’nda yapılan törene katılarak Atatürk Anıtına çelenk sunumunu gerçekleştirdik, şanlı bayrağımızı göndere İstiklal Marşımızı okuyarak çektik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’inci onur yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutluyor, milletçe bu heyecanı paylaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, bu vatan için kanlarını bu toprağa dökmüş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Kutlamalar 29 Ekim sabahı yapılacak etkinliklerle devam edecek.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!