-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Tarım Orman Müdürlüğü, deprem tatbikatı yaptı   07.04.2021  
   Olası bir deprem anında yapılması gerekenlere ilişkin deneyim oluşturmak ve ekipçe hareket etme bilincini yükseltmek amacıyla, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde deprem tatbikatı yapıldı.
   

Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğünden uzmanların nezaretinde, meydana gelebilecek bir depreme hazırlıksız yakalanmamak için kurum personeline haber verilmeden yapılan tatbikatta deprem hissedilir hissedilmez personelin gereken tedbirleri aldığı ve hizmet binasında bulunan üç ayrı çıkıştan paniğe sebebiyet vermeden bahçedeki toplanma alanlarında toplandıkları gözlemlendi.

Tatbikatlar tekrarlanacak

AFAD görevlileri tatbikat hakkındaki gözlemlerini ve hizmet binasındaki depreme karşı olması gereken ikaz kurallarının asılı olup olmadığını da denetlediler. AFAD tarafından önceki yıl İl Müdürlüğünde deprem eğitimi verilmişti. Yapılan tatbikatta verilen eğitimin işe yaradığı gözlenirken İl Müdürü Suat Parıldar deprem bilincini daha da geliştirmek amacıyla bu tür eğitim ve tatbikatların ara ara tekrarlanacağını ifade etti.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!