-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Gençlik’ten “İftara 5 kala” ikramları   21.04.2021  
   Yalova İl Özel İdaresi köylerdeki çocukların spor faaliyetlerine destek olmak için malzeme yardımında bulundu. Yardım için yapılan törene, Yalova Valisi Muammer Erol, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.
   

Yapılan ikramlar, vatandaşları oldukça memnun etti. Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya liderliğinde gerçekleştirilen programın ardından Başkan Balkaya, “Ramazan ayının bereketini mutluluğunu ve heyecanını iftara yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza ikramlarda bulunarak paylaştık. Bu mübarek ayda teşkilat mensubu arkadaşlarım ile yaptığımız bu çalışmada bir kere daha paylaşmanın, tebessümün sıcaklığın ve hayır duasının ne kadar değerli olduğunun idrakine vardık.

“Önceliğimiz millet “

AK Parti ailesi olarak tam 20 yıldır halkın partisi olduğumuzu, her zaman önceliğimizin millet olduğunu gördük ve gösterdik. Rabbim ömür verdikçe de bu duygularla yolumuzda ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayımızın hemşerilerimize, vatandaşlarımıza ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyor, Ramazan-ı şerifin bu oruçla geçirdiğimiz günlerinin hayırla ve sağlıkla mutlu bir bayram sabahına erişmesini temenni ediyorum.” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!