-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yalova Müftülüğünden İdlib’e yardım   22.04.2021  
   Yalova İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Yalova şubesi ile birlikte Suriyeli ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlattı.
   

"Ramazan’da Kardeşine El Uzat" sloganıyla başlatılan yardım kampanya kapsamında, din görevlileri ve hayırsever vatandaşların destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yardım paketleri hazırlandı.

Din görevlileri ve TDV gönüllüleri, Yardım paketlerini ulaştırmak için İdlib’e giderek çadır kentlerde yaşayan savaş mağduru ailelerle buluştu. Yetimhane kampları, anaokulu ve liseleri de ziyaret eden gönüllüler, çocuklara hediye de verdi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!