-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Kadınlardan girişimci kadınlara destek ziyareti   13.06.2021  
   AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek, yönetimiyle birlikte Yalova’da farklı sektörlerde başarılı girişimci kadınların bir araya gelerek kurduğu 7ZEN Atölye Kadın Kooperatifini ziyaret etti.
   

7 Kadın girişimcinin bir araya gelerek kurduğu, üretim ve istihdam sağlamayı hedefleyerek Beton Saksı ve Seramik alnında üretim yapan 7Zen Atölye ziyareti hakkında açılma yapan Şimşek, “Kadınların bir araya gelerek, emeklerini ve güçlerini birleştirdiklerinde neler başarabileceklerine bir kez daha şahit olduk. Kadınların ekonomik ve sosyal olarak güçlenmesinde kooperatiflerin önemine inanıyoruz. Birlik ve beraberliğin hayatımıza ne denli katkı sağladığına örnek oldukları ve misafirperverlikleri için Nalan Saraçoğlu, Bilgen Yarlıoğlu, Merva Gencer ve 7Zen Atölye Kadın Kooperatifi tüm kurucu ortaklarına teşekkürlerimizle...” ifadelerine yer verdi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!