-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kılıçköy Yolu onarımı başladı   13.06.2021  
   Bundan birkaç ay önce MHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Yaşar Boz’un dile getirdiği, Kılıçköy Gişelerinin gerisindeki bozuk yolların onarılması gerektiğine dair açıklamanın ardından, Çiftlikköy Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından 12 Haziran Cumartesi günü yol onarımına başlandı.
   

27 Mart 2021 tarihinde gazetemiz muhabirine demeç veren Boz’un, Kılıçköy Gişelerinin 150 metre gerisindeki yolda oluşan geniş çukurların, sürücülerin can ve mal güvenliğini hiçe saydığını ve birkaç köyü birbirine bağlayan yol da oluşan çukurlardan bazılarının 30 santimetre derinliklere ulaştığını belirtmesinin ardından, Kılıçköy-Taşköprü Belediye sınırları arasında kalan bozuk yol, Çiftlikköy Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından ihale edilerek yol yapım çalışmalarına başlandı.

 

Atik ve Kurt yolu inceledi

12-13 Haziran 2021 tarihlerinde yol yapımı nedeniyle Gebze-İstanbul-İzmir Otoyolunun Kılıç Gişelerinden-Çiftlikköy istikametine doğru geçişlerin kontrollü bir şekilde yapılacağının duyurulmasının ardından, CHP Çiftlikköy Yalova İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik ve Kılıçköy Muhtarı Mustafa Kurt, Kılıçköy yolundaki çalışmaları birlikte inceleyerek, çalışan ekibe kolaylık diledi.

 

Boz çalışmaları takip ediyor

MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz’ün talimatı doğrultusunda ilçe teşkilatıyla birlikte yol yapım çalınmalarını takip eden MHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Yaşar Boz, konu hakkında açıklama yaparak, “Şu an yola yama yapılıyor. Bu işlem kısa vade de yolu düzeltir fakat uzun vadede aynı çukurların tekrar ortaya çıkacaktır.” Dedi.  

 

İdris Durmuş ve Hayrullah Saruhan da incelmede bulundu

Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş da Kılıçköy'de devam eden yol çalışmasına İl Genel Meclis Üyesi Hayrullah Sarıhan ve Köy Muhtarı Mustafa Kurt ile birlikte katılarak ekibe kolaylıklar diledi. Durmuş incelemenin ardından, “Bugün itibarıyla planlanan çalışma ile yolda bakım onarım gerektiren kısımlarda işlemler tamamlanmış olacak.” Açıklamasında bulundu.

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!