-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Güç birliğiyle köylere doğalgaz getiriliyor   13.06.2021  
   Çiftlikköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Armagaz ile protokol imzalayarak; Laledere, Kılıç, Kabaklı ve Denizçalı köylerine doğalgaz yatırımı yapacaklarının müjdesini verdi.
   

Laledere, Kılıç, Kabaklı ve Denizçalı köylerinden gelen doğal gaz talepleri, Çiftlikköy Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından değerlendirilerek, söz konusu taleplerin içerisinde Laledere, Kılıç ve Kabaklı köylerinin doğal gaz alt yapı yatırımları 2021 yılı ikinci yatırım döneminde (Temmuz/Aralık), Denizçalı doğalgaz altyapı yatırımları ise 2022 yılı birinci yatırım döneminde (Ocak/Haziran) teknik olarak bir engel çıkmaması veya mücbir sebeplerin oluşmaması durumunda tarife dönemine uygun olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

İlgili bölgelerde doğalgaz arzının sağlanabilmesi amacı şebeke hatları ile evsel bağlantıların yapılması sonrasında doğalgaz abonelik ve müşteri sözleşmesi işlemleri Armagaz tarafından ilan edilecek tarihlerde yapılacak.

 

“Doğalgaz ile köylerimizi buluşturmaya devam ediyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş, “Köy ziyaret programlarımızda vatandaşlarımızdan doğalgaz talebini yoğun şekilde almaktayız. Bu konuda AK Parti Yalova Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol'un, Yalova Valimiz Muammer Erol'un, İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel'in ve Çiftlikköy İlçe Kaymakamımız Ömer Bilgin’in süreç içinde ciddi destekleri oldu.

ARMAGAZ firmasının ilimizdeki ve genel müdürlüklerindeki yetkilileri ile istişare içerisinde kısa zamanda çok yol alındı. Bu kapsamda Gacık Köyümüz doğalgaz kullanmaya geçen kış başlamıştı. Yakın zamanda da kamuoyu ile paylaştığımız gibi Laledere köyümüz, diğer hattan da Kılıçköy’ümüz ve Kabaklı köyümüze 2021 yılı ikinci yarısında yatırım çalışmalarına başlanacak. Denizçalı Köyümüzde 2022 yılı ilk yarısında yatırım programına alındı.

 

“Doğalgaz köylerimizin yaşam standardını çok yükseltecek “

Bu yönüyle köylerimizden gelen ciddi talep de karşılanmış oluyor. Bu elbette bir süreç. Diğer köylerimiz için de talepler gelmekte. Doğalgaz konusunda ciddi altyapı çalışması sonrası İl Özel İdaresi olarak biz de yatırım programımızı uyumlu olarak yaptık.

Doğalgaz Çiftlikköy ilçemizdeki köylerimizin yaşam standardını çok yükseltecek. Bu yönüyle katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

AK Parti iktidarında köylerimizde gerek KÖYDES yatırımları gerek diğer yatırım ve hizmetler ile yaşam standardı yönüyle ciddi gelişme ve ilerlemeyi net olarak görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, bakanlarımızın da yoğun tempo içerisinde ülkemizin her köşesi gelişip modernleşiyor. İlimizde de AK Parti İl başkanımız Muğlim Bağatar ve İlçe Başkanımız Fettan Engin ile tüm parti kademelerindeki arkadaşlarımızla uyum içerisinde ve kendilerine İlettiğimiz   konularda kısa zamanda çözüm odaklı desteklerinden ötürü teşekkürü borç biliyorum. Elbette köy muhtarlarımızla her zaman iletişim ve istişare içerisinde olmamız çalışmalarda daha iyi sonuç alınmasını sağlıyor.

İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımızla ve İl Özel İdaremizdeki Genel Sekreterimiz Selim Karahan’la, birim müdürlerimiz, teknik ekip ve çalışma arkadaşlarımızla bu yoğun tempoda hep uyumla ve çözüm odaklı yaklaşımlarla ilimizde her alandaki çalışmalarda birlikteyiz. Başarı ekip işi ve ekipteki her kişinin bunda payı var... “ sözlerine verdi.

Haber/Serap Rukiye Polat

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!