-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yılbaşı alışverişi için Özdilek’ten yeni koleksiyon   30.11.2021  
   Enfes yılbaşı sofraları için birbirinden güzel tabaklar, bardaklar, rengarenk süs ve ışıklarla donatılarak, yaşam alanlarına neşe katacak yılbaşı hediyeleri Özdilek’in 2022 Yılbaşı Hediye Kataloğu’nda!
   

En güzel hediye seçenekleri Özdilek’te satışa sunuluyor

Yeni yıla girmeye günler kala aksesuarlar, kıyafetler, elbiseler, ayakkabılar Özdilek’in yeni yıl kataloğunda ve vitrinlerde yerini aldı.

Tüm aileyi bir arada görmenin heyecanı, beraber olmanın mutluluğu yeni yıl akşamı bir arada yaşanıyor ve yılbaşı unutulmaz kılınıyor. Paylaşılan hediyeler, çocuklar kadar yetişkinlere de keyif veriyor.

Özenli yılbaşı sofraları hazırlanıyor. Yemek masalarını güzelleştirecek en güzel hediye seçenekleri Özdilek’te satışa sunuluyor.

Ayrıca Özdilek hipermarketlerinde Dürdane Ana Fırını’nda özenle hazırlanan en özel lezzetler de sofralarda yer buluyor. 

 

Özdilek şubeleri ve Özdilekteyim.com misafirlerini bekliyor

Sabah hissedilen ferahlık, Özdilek Ev Tekstili’nin en şık nevresim takımı koleksiyonlarında sunuluyor. Yumuşak dokusuyla hayran bırakacak, tüm sene boyunca konfor sunacak, yüksek kalite havlular da keyifli bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Ceketten eteğe, çantadan ayakkabıya bütünlüklü tercihler, etkiyi artıran, birlikteliği güçlendiren, dostlukları kuvvetlendiren, modanın yön verdiği hediyeler, kalite ve uygun fiyat avantajıyla yeni yıl alışverişlerinde Özdilek şubeleri ve Özdilekteyim.com’da misafirlerini bekliyor.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!