-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Mayıs ayı kararları için, Çiftlikköy Belediye Meclisi toplandı   11.05.2022  
   Çiftlikköy Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan toplantısı Çiftlikköy Belediyesi Meclis Salonunda Başkan Ali Murat Silpagar Başkanlığında, 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü yapıldı.
   

Çiftlikköy Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı öncesi, Şehit Teğmen Talha Bahadır ve tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından, Mayıs ayı Meclis oturumunda 27 Gündem Maddesi görüşerek karara bağlandı.

1. Gündem Maddesi olan, ‘Bir önceki meclis kararlarının görüşülmesi’, oy birliği ile kabul edildi. 2. Gündem Maddesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi gereği, norm kadro değişikliğinin görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. 3. Gündem Maddesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi gereği sözleşmeli personel ücretlerinin görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. 4. Gündem Maddesi, Çiftlikköy Spor Kulübü nakdi yardım konusunun görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. 5. Gündem Maddesi, 2021 Mali yılı kesin hesap konusunun görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi. 6. Gündem Maddesi, İller Bankası A. Ş. den gayri nakdi kredi kullanılması konusunun Gündem Maddesi, oy çokluğu ile kabul edildi. 7. Gündem Maddesi, Nakdi kredi kullanılması konusunun görüşülmesi, oy çokluğu ile kabul edildi. 8. Gündem Maddesi, Plan değişikliği talebi konusunun görüşülmesi, İmar Komisyonuna sevk edildi. 9. Gündem Maddesi, 23 - Revizyon İmar planına itirazlar konusunun görüşülmesi, İmar Komisyonuna sevk edildi.  24. Gündem Maddesi, İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi, 1. maddesi oy çokluğu, 2. maddesi oy birliği ile kabul edildi. 25. Gündem Maddesi, Trafik Komisyon raporunun görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. 26. Gündem Maddesi, Ticari araç reklam ve yetki izin belgesi konusunun görüşülmesi, Plan Bütçe Komisyonuna sevk edildi. 27. Gündem Maddesi,  Vatandaş talepleri konusunun görüşülmesi, Trafik Komisyonuna sevk edildi. Bu kararların alınması ile Çiftlikköy Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı tamamlandı.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!