-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de yol çizgi çalışmaları tamamlanıyor   17.05.2022  
   Çiftlikköy Belediyesi sınırları içinde bulunan ana arter ve caddelerde soğuk yol çizgi boyamaları, yol çizgileri, yaya geçitleri ve kasislerle ilgili uyarı işaretlemeleri yapılıyor.
   

İlçedeki ana arterlerde yapılan çalışmaları denetleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “İlçemiz genelinde 5 mahallemizde toplam 12 Bin m2’lik soğuk yol çizgi boyamaları yapılıyor. Ayrıca yaya geçitleri ve kasislerde toplam 1000 m2’lik sarı-beyaz boyalı ‘önce yaya’ uyarıları ve çapraz boyamalar gerçekleştirildi. Yol çizgileri boyamaları yapılan yerler arasında parke olmasına rağmen Şehit Ömer Halisdemir Caddesi gibi caddelerimiz de var, asfalt cadde ve arterlerimiz de var. Yaya geçitlerinde ve yollarımızda bu çizgileme çalışmalarının başlatılması önemliydi. Trafikte hemşerilerimiz artık sokak ve cadde ayrımını daha kolay yapabilecekler ve ‘önce yaya’ gibi, kasisler gibi sürücülerin dikkat etmesi gereken noktalar daha dikkat çekici hale gelmiş olacak” diye konuştu. Başkan Silpagar, yüzde 90’ı tamamlanan çalışmaların kısa süre içerisinde bitirileceğini dile getirdi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!