-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 02 Mayıs 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de Samida rüzgarı esti   04.08.2023  
   Çiftlikköy Belediyesi Yaz Festivali tüm hızıyla sürüyor. Yaz konserlerinin ikinci gününde Mokamp sahnesinde Yalova’nın sevilen genç seslerinden Burak Çubuk ve renkli performanslarıyla Grup Samida izleyenleri coşturdu.
   

 

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın da izlediği ikinci gün konserleri, cover listesinde Mabel Matiz’den Antidepresan, Tan Taşçı’dan Yalan gibi yılın popüler şarkılarına yer veren Burak Çubuk’un şarkılarıyla başladı. Romantik şarkılarıyla izleyenlerden alkış alan Çubuk’a anı tabağı hediyesini Başkan Silpagar takdim etti.

Başkan Silpagar’la Samida’dan Kağızman performansı

Burak Çubuk’tan sahneyi devralan Karadeniz’in sevilen grubu Samida ise geleneksel şarkıları yorumladıkları çok sesli performanslarıyla gönülleri fethetti. Gürcü dilinde söyledikleri etnik şarkılarla sahnede farklı bir rüzgar estiren Samida grubu, Kağızman türküsünün bir kısmını Başkan Silgapar’la birlikte seslendirdi. Başkan Silpagar, üç kız kardeşten meydana gelen Samida’ya anı tabağı ve çiçek takdim ederken, grup üyeleriyle de bir süre sohbet etti.

“Yaz konserlerimiz tüm hızıyla devam ediyor”

Başkan Silpagar, “Mokamp’ta yaz konserlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Yalovamızın sevilen ismi Burak Çubuk ve sonrasında renkli müzikleri ve sahne performanslarıyla Karadeniz’in esintisini ilçemize taşıyan Samida Grubu’nun şarkılarıyla hep birlikte coştuk. Kağızman şarkısından bir kupleyi de Samida ile birlikte seslendirme mutluluğunu hemşerilerimle paylaştım. Hemşerilerimizi hafta sonunda da devam edecek olan konserlerimize bekliyoruz” diye konuştu.  Çiftlikköy’de yaz konserleri, 4 Ağustos Cuma akşamı Azra ve Manuş Baba, 5 Ağustos Cumartesi akşamı Okan Yücel ve Alişan’la devam edecek. Konserlerin son günü olan 6 Ağustos Pazar akşamı Sept ve Yücel Arzen sahne alacak.

 

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!