-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim Wednesday, December 31, 2025
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköylü Kadınlardan Bez Çanta Atölyesi   12/29/2025  
    Çiftlikköy Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nde bez çanta atölye çalışması gerçekleştirildi. Etkinliğe Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin eşi Yeşim Yele’nin yanı sıra Sahil Mahallesi Muhtarı Özlem Yılmaz da katıldı. Belediye Sıfır Atık Tesisleri’nde yapılan etkinlikte bez çantalara çeşitli figürler çizen kadınlar, ardından akrilik boyalarla figürlerini renklendirdi. Rengarenk boyalarla çeşitli desenler oluşturan ekip, etkinlik sonrasında bez çantalarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
   Etkinliğe ev sahipliği yapan Belediye İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Emine Yeşim Aras, geri dönüşümden elde edilen malzemelerle imal edilen bez çantaları daha şık bir görünüme kavuşturmak amacıyla yapılan atölye çalışmasında, aynı zamanda birer tasarım da oluşturulduğunu ifade etti. Aras, “Böylece geri dönüşüme katkı sağlandığı gibi, etkinliğe katılan kadınlarımız kendi estetik anlayışları doğrultusunda el becerilerini de geliştirmiş oluyor” diye bilgi verdi.
      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

Ramazan Ayında 400 Aileye Yardım Eli Uzatıldı
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2025
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!