-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim Friday, August 7, 2026
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy Belediyespor Altyapısı Gelişim Liglerine Hazırlanıyor   8/6/2026  
   Türkiye'nin altyapı futbolunun omurgasını oluşturan TFF Gelişim Liglerine Çiftlikköy Belediyespor’un ön başvurusu kabul edildi. Geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonluklarla adından söz ettiren Çiftlikköy Belediyespor, önümüzdeki sezon dört kategoride Gelişim Liglerinde yer alacak. Kırmızı siyahlılarda U-17 ekibi Gökhan Aktaş, U-16 ekibi Uğur Keskin, U-15 ekibi Okan Akkaş ve U-14 ekibi Erhan Bal yönetiminde mücadele verecek.
   

5-6 Eylül tarihlerinde start alacak olan Gelişim Liglerine en iyi şekilde başlamak adına hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Çiftlikköy Belediyespor Altyapı Teknik Sorumlularından Uğur Keskin, Gelişim Liglerinin gençlerin düzenli ve yüksek seviyede maç yapmalarına olanak sağladığını ve teknik, taktik gelişimlerini destekleyerek deneyim kazandırdığını belirtti. 
Keskin, U-16 ve U-15 altyapı kategorilerinde Darıca İdmanyurdu ile hazırlık karşılaşmalarında karşılaştıklarını belirterek, “U-16 ve U-15 kategori takımlarımız, Safran sahasında Darıca ekibiyle oynadıkları hazırlık maçlarında gayet güzel bir peformans sergiledi. Bu sezon hem Gelişim Liglerinde, hem de Yalova Akademi Liglerinde Çiftlikköy adını en güzel şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

Ramazan Ayında 400 Aileye Yardım Eli Uzatıldı
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2026
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!